Het is vaak een tegenvaller om na het eind van de maand nog een extra rekening te krijgen omdat er meer internet of belminuten zijn verbruikt dan er in de telefoonbundel zit. Sim only met onbeperkt internet gaat dit tegen omtrent het internetgebruik op smartphones. Het is namelijk steeds makkelijker om een bundel te kiezen die bij het telefoongebruik past van de consument. Maandelijks de telefoonbundel aanpassen is zelfs bij sommige providers mogelijk! Het is belangrijk om te realiseren dat een sim only abonnement met onbeperkt internet niet noodzakelijk is. Mensen die een combinatie abonnement hebben, telefoon en abonnement afbetalen maandelijks, betalen de hoofdprijs terwijl het ook wat zeker wat minder prijzig kan.

Sim only abonnement stukken voordeliger

Een sim only abonnement is vaak veel voordeliger voor de consument, daarbij is het erg gemakkelijk om een grotere bundel te kiezen die goed bij het telefoongebruik past van de consument. Tevens is het mogelijk om van het huidige telefoonabonnement over te stappen naar een ander telefoonabonnement, inclusief nummerbehoud. Veel weg van huis zorgt ervoor dat mensen continu onderweg op de telefoon aan het browsen zijn. Niets is dan vervelender dan geen internet meer hebben óf een dikke rekening omdat er zoveel data extra gebruikt is. Daarom is een sim-only-internet abonnement de perfecte uitkomst, hierbij kan de consument gebruik maken van onbeperkt internet. Dit zorgt ervoor dat de consument altijd kan genieten van alle functies en apps op de telefoon of zelfs een hotspot kan aanmaken om onderweg op de laptop te werken.

Een telefoonbundel die bij elke consument is, zelf samengesteld!

De sim only abonnement formule wint het al enige tijd qua populariteit. Dit komt omdat er een abonnement afgesloten is om te bellen, sms’en en gebruik te maken van internet. Een prachtig abonnement excl. de kosten van een toestel. Doordat er niet een toestel afbetaalt hoeft te worden, is de consument bij deze formule een stuk goedkoper uit. Bij een sim only abonnement zit de consument dan ook nergens aan vast, wat het zo heerlijk vrijblijvend maakt voor de consument. Daarnaast is een sim only abonnement maandelijks opzegbaar, wat er voor zorgt dat steeds vaker mensen kiezen voor een sim only abonnement. Mocht de consument er achter komen dat een sim-only-internet abonnement met een databundel van 1500 MB niet genoeg is. Dan is het erg gemakkelijk om deze maandelijks te wijzigen tot een databundel waar de consument genoeg aan heeft. Houd daar zeker rekening mee aangezien er sinds 2017 een nieuwe wet is ingegaan dat er binnen de EU ook gebruik gemaakt mag worden van de telefoonbundel zonder extra kosten!